Sponsoren

van het sprookje heerenveen

Het Sprookje mogelijk maken…

Al sinds 1945 geloven wij dat een eigentijds sprookje en het kennismaken met het theater het leven van kinderen en volwassenen mooier maakt en verrijkt. Wij willen graag een breed publiek bereiken, met name kinderen uit het basisonderwijs, maar ook jong en oud die graag ontroerd willen worden met een origineel en eigentijds sprookje in een gezellige ambiance.

Ons doel is dan ook om deze passie met zoveel mogelijk kinderen en volwassenen te kunnen blijven delen. Om dit te kunnen vervullen hebben we uw steun ook hard nodig. We kunnen als vrijwilligers veel, maar hebben ook te maken met diverse noodzakelijke kosten, denk aan diverse materialen (schmink, rekwisieten), huur Posthuis Theater (deels gesponsord), techniek, en veel meer.

Wij vragen betrokken particulieren en bedrijven die onze grote liefde voor het traditionele Sprookje Heerenveen delen ons financieel te steunen. Ook de komende decennia wil Sprookje Heerenveen van zich blijven laten horen & zien.

Particulieren

Word vriend

Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen kan niet zonder zijn Vrienden. Inmiddels mogen we rekenen op de steun van een grote groep vrienden. Word ook Vriend van Sprookje Heerenveen. U bent al Vriend vanaf € 10,- per jaar, Doneer nu!

Doneer, want elke bijdrage maakt een verschil

Wilt u gewoon een losse eigen bijdrage overmaken? Dat kan heel eenvoudig via iDEAL.

Doneren via iDeal

Maar u kunt uw eigen donatie ook overmaken op NL62 INGB 0672 3595 45 t.n.v. Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen o.v.v. ‘Het Sprookje mogelijk maken…’.

Bedrijven

Fiscaal aantrekkelijk doneren

Dankzij een jaarlijkse bijdrage vanaf € 1.000, - via een periodieke schenking zorgt u ervoor dat Sprookje Heerenveen zich verder kan verbeteren, podium kunnen blijven bieden aan vrijwilligers en deze geweldige traditie voor de toekomst veilig kan stellen.

Aangezien Stichting Sint Nicolaassprookje een culturele ANBI-status heeft, is uw bijdrage ook nog eens voor 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Bent u ervan overtuigd, net als wij, dat een live gespeeld sprookje tijdloos is? Dat het mensen, jong en oud, kan verbinden en ontroeren? Wordt dan Patroon van Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen. Uw bijdrage maakt voor ons een enorm verschil en voor u is het fiscaal aantrekkelijk.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden als patroon, mail ons dan via info@sprookjeheerenveen.nl

Doneren als bedrijf

onze donateurs & sponsoren