Culturele ANBI-status

Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen

Beleidsplan

Het jaarlijks organiseren van een toneelstuk in de maand november, zo rond de Sint-Nicolaastijd, met als thema een sprookje. Dit doen we in basis voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Heerenveen e.o.

Het toneelspel en alle facetten daaromheen is in handen van een grote groep vrijwilligers en leerkrachten vanuit het basisonderwijs, het rond krijgen van de financiering is in handen van ondernemers en winkeliers uit Heerenveen en omstreken.

Beide partijen hebben afgevaardigden in de Sint-Nicolaascommissie van hieruit wordt het bestuur gevormd van drie leden. Voorts verzorgt de commissie alles, ook dat Sint-Nicolaas en zijn Pieten in de pauze van het sprookje aanwezig zijn.

Het beloningsbeleid

De Stichting bestaat volledig uit vrijwilligers die geen loon ontvangen, alleen een onkostenvergoeding als daar aanleiding voor is.

Doelstelling

Alle schoolkinderen uit het basisonderwijs in Heerenveen e.o. kennis te laten maken met cultuur door middel van een bezoek aan een echt theater en aldaar te genieten van een gezellige, onvergetelijke en unieke sprookjesvoorstelling.

Een verslag van de uitgeoefende activiteiten

Jaarverslag

Op verzoek kan onze penningmeester u een actueel jaarverslag leveren.

onze donateurs & sponsoren