Steun ons met uw bedrijf

Met sponsoren van Sprookje Heerenveen ondersteunt u een ondernemend team vrijwilligers, vol ambities en passie. Een verbinding met Sprookje Heerenveen is een verbinding met een stukje educatie en cultuur. Met steun van uw bedrijf kunnen wij onze (maatschappelijke) doelstelling verwezenlijken: het bereiken van een breed publiek, van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking.

Word Sponsor

Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen kan niet zonder zijn Sponsoren. Inmiddels mogen we rekenen op de steun van zo’n 50 Sponsoren.
Word Sponsor van Sprookje Heerenveen. U bent al Sponsor vanaf € 50,- per jaar, Doneer nu

Word Gulle gever

Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1.25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Bedrijven die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1.5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie over deze wetgeving leest u hier.

Elke bijdrag maakt een verschil

Wilt u gewoon een losse eigen bijdrage overmaken? Dat kan heel eenvoudig via iDEAL. Maar u kunt uw donatie ook overmaken op NL62 INGB 0672 3595 45 t.n.v. Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen o.v.v. ‘Het Sprookje mogelijk maken…’.

Contact

Spreekt u dit aan en wilt u ook deel uitmaken van Sprookje Heerenveen. Overweegt u partner te worden of wilt u op een andere manier uw betrokkenheid tonen? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee. Er is veel mogelijk. Sponsoring is maatwerk. Mail ons via info@sprookjeheerenveen.nl.