Steun ons als Particulier

Een grote groep vrijwilligers, een bevlogen regisseur, een eigentijds exclusief geschreven sprookje, repeteren op diverse lokale locaties, kleding, schmink, decorbouw, verlichting,opgewonden kinderen, Sinterklaas en zijn pieten, een ceremoniemeester en live muziek in een knus theater: dat is Sprookje Heerenveen in het kort! Wij willen graag een breed publiek bereiken, van jong tot oud, en die ontroeren met een origineel en eigentijds sprookje in een warme ambiance.

Word Vriend

Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen kan niet zonder zijn Vrienden. Inmiddels mogen we rekenen op de steun van zo’n 50 Vrienden.
Word Vriend van Sprookje Heerenveen. U bent al Vriend vanaf € 10,- per jaar, Doneer nu

Word Patroon

Dankzij een jaarlijkse bijdrage vanaf € 1.000,- via een periodieke schenking zorgen Patronen ervoor dat wij verder kunnen verbeteren, podium kunnen blijven bieden aan vrijwilligers en deze geweldige Heerenveense traditie voor de toekomst veilig kunnen stellen. Aangezien Stichting Sint Nicolaassprookje een culturele ANBI status heeft, is uw bijdrage ook nog eens voor 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Bent u ervan overtuigd, net als wij, dat een live gespeeld sprookje tijdloos is? Dat het mensen, jong en oud, kan verbinden en ontroeren? Wordt dan Patroon van Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen. Uw bijdrage maakt voor ons een enorm verschil en voor u is het fiscaal aantrekkelijk. Voor meer informatie of om u direct aan te melden als patroon, mail ons dan via info@sprookjeheerenveen.nl

Elke bijdrag maakt een verschil

Wilt u gewoon een losse eigen bijdrage overmaken? Dat kan heel eenvoudig via iDEAL. Maar u kunt uw donatie ook overmaken op NL62 INGB 0672 3595 45 t.n.v. Stichting Sint Nicolaassprookje Heerenveen o.v.v. ‘Het Sprookje mogelijk maken…’.